Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Heling van het Goddelijk Vrouwelijke.

In ieder zit zowel een Goddelijke Man (kracht, grenzen, opkomen voor zichzelf) als een Goddelijke Vrouw (gevoelig zijn, hartelijk, zorgen voor).
Het is de bedoeling om deze 2 helften in balans te brengen, zodat je kan leven met een open hart met duidelijke grenzen.

Deze wekelijkse healing helpt jou om deze Goddelijke Vrouw meer naar voren te brengen op een positieve manier. En tegelijk transformeer je pijn, trauma en angst, waardoor je meer in je kracht zal staan en de Goddelijke Man zijn rechtmatige plaats laat opeisen.

Deze wekelijkse healing helpt jou om in balans te komen, om vol kracht en tegelijk op een liefdevolle manier op te komen voor jouw eigen noden. Neem deze kans om je te bevrijden van jouw pijn.

Deel dit alsjeblief rond, zodat zoveel mogelijk mensen (man, vrouw en kinderen) hier baat bij hebben.
Elk persoon dat in balans komt, is een stap dichter bij onze nieuwe Aarde. Elk persoon dat zichzelf heelt, heelt ook het collectief en onze Aarde. Elk persoon dat haar frequentie verhoogt, verhoogt de frequentie van onze Aarde.

Dankjewel.

Presentatie door
Marieke Bertens

Marieke was/is hogepriesteres in Lemurië en Atlantis en heeft levenslang de taak gehad om de Goddelijk Vrouwelijke Energie hoog te houden op deze Aarde. Zij heeft zich herinnerd wie zij is en wat haar taak is.

Zij heeft de gift van energetische heling door woord en handen. Door in haar omgeving te zijn, kom jij automatisch in balans.

Marieke is eigenaar van licht-healing.be (link) waar ze haar missie uitvoert om iedereen gelukkig te maken én een hoger bewustzijn helpt bereiken.
Elke Ziel die haar frequentie verhoogt, verhoogt de frequentie van de Aarde.

Blijf op de hoogte van nieuwe meditaties, cursussen en wondermooie artikels. Schrijf je in op de nieuwsbrief.
www.licht-healing.be/nieuwsbrief/

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek